Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rebuda multitudinària a la Colla Vella, que ha recuperat l’anada en carro fins a Vilafranca

Volia emular l’anada en carro a Vilafranca dels seus avantpassats per actuar per Sant Fèlix i donar un punt de referència històrica als més joves de la colla rosada

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha recuperat aquest any l’anada en carro des de la capital de l’Alt Camp fins a Vilafranca 31 anys després de la darrera ocasió. L’arribada del centenar de castellers es va produir aquest dimarts a la tarda després d’un recorregut de 47 quilòmetres que va començar dilluns al matí i que els ha portat per diferents poblacions com ara la Múnia o Santa Margarida i els Monjos.

El que volia fer la Vella amb aquest acte era emular l’anada en carro a Vilafranca dels seus avantpassats per actuar per Sant Fèlix i donar un punt de referència històrica als més joves de la colla rosada.

A l’arribada a la Creu de Sant Salvador es va fer un pilar de cinc i una recepció de la comitiva, formada per diversos carros amb alguns castellers i castelleres vestits de pagesos i pageses amb espardenyes.

Un dels moments més especials va ser quan van entrar a Vilafranca per l’avinguda Tarragona, amb moltíssima gent esperant-los, i on van plantar un 3de7 net amb alguns membres destacats dels Castellers de Vilafranca al seu tronc, repetint una històrica fotografia acompanyats dels gegants i el drac de Vilafranca.

Seguidament la comitiva es va dirigir a la plaça Jaume I, on van completar diversos castells també amb membres dels Verds al tronc. Així van fer el 4d8, la td7, el 5d7 i el 4d7 amb agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: