Dijous, 12 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Modes Reno abaixarà la persiana al desembre després de 60 anys

La no continuïtat generacional del negoci, l’augment de les despeses, les dificultats cada cop més grans per afrontar el lloguer del local, entre altres factors, han estat el detonant final

Després de 60 anys d’història la botiga Modes Reno, situada al carrer de la Cort de Vilafranca, abaixarà la seva persiana a finals d’any. Segons la seva actual propietària, Maria Teresa Catasús Pallerola, la no continuïtat generacional del negoci, l’augment de les despeses, les dificultats cada cop més grans per afrontar el lloguer del local, entre altres factors, han estat el detonant final de la decisió.

Catasús també lamenta que cada cop més hi hagi comerços que hagin de plegar per la mateixa situació que la seva, sobretot si no són una gran cadena perquè les despeses que comporta mantenir un negoci de proximitat són massa elevades.

En un principi, Modes Reno té la intenció d’acabar la liquidació d’estiu i, un cop hagi tret els productes d’hivern, el local estarà actiu fins al desembre. La família lamenta la decisió de tancar un establiment que també ha estat conegut per sortir a gairebé a totes les fotografies de les diades castelleres a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: