Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Cabanyes viurà un cap de setmana intens amb la celebració de la Festa Major

Les Cabanyes viurà un cap de setmana intens amb la celebració de la Festa Major

Un any més, el municipi de les Cabanyes celebrarà la seva Festa Major durant el primer cap de setmana d’agost.

Divendres, inici de festa

Tot i que ja fa dies que se celebren actes, com la Capta o la Bicicletada i la Botifarrada Popular, aquest divendres s’obrirà oficialment la festa amb la Cercavila de Festa Major, el Ball de Lluïment del Seguici Festiu, el Pregó a càrrec de Joan Planas i una nit musical amb Trifàsic i DJ.

Cap de setmana ple d’actes per a tots els públics

El dissabte serà el torn al matí per l’Esmorzar Popular i la Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava, al migdia pel Concert Vermut, a la tarda per les Havaneres, i a la nit pel Castell de Focs d’Artifici i un Concert remember.

El diumenge se celebrarà la tradicional missa solemne, que precedirà el Cant dels Goigs a Sant Valentí a càrrec de la Coral Albada de les Cabanyes. Seguidament, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i a la tarda es farà un espectacle infantil. Al vespre, torn pel concert i ball de festa amb l’orquestra la Privada.

Dilluns, espectacle d’en Peyu i dimarts, final de festa

El dilluns i dimarts es clourà la celebració amb actes diversos com el torneig de ping-pong, el concurs de dibuix, la xocolatada popular, partits de futbol i la botifarrada popular de fi de festa. El mateix dilluns a les 22h, es farà un dels actes més destacats d’enguany: l’espectacle ‘La Niña Bonita’ d’en Peyu. Les entrades es poden adquirir al web de l’ajuntament.

També cal remarcar que, durant el cap de setmana, tindrà lloc el torneig de pàdel a les instal·lacions del Pàdel Indoor de les Cabanyes.

Tot el programa d’actes complet es pot consultar al web lescabanyes.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: