Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola reitera públicament el seu suport a les ADF

L’Ajuntament d’Olèrdola reitera públicament el seu suport a les ADF

Com a expressió d’aquest recolzament, a la façana de l’edifici de l’Ajuntament llueix un domàs reivindicatiu de color groc.

El groc és el color que identifica les Agrupacions de Defensa Forestal, amb els lemes “somterritori” i“somADF”. Amb aquest gest l’Ajuntament d’Olèrdola torna a manifestar que comparteix la reclamació de les ADF per tal que puguin intervenir en les tasques d’extinció d’incendis.

La mateixa alcaldessa, Fina Mascaró, ja va explicitar aquest suport en una jornada d’autoprotecció en cas d’incendi forestal celebrada a Sant Miquel, el 12 de juny. Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es reconeix el paper clau que juguen les ADF en les tasques de prevenció i extinció d’incendis, per la seva capacitació, disponibilitat i coneixement del territori.

L’Ajuntament es posiciona al costat de les reivindicacions de l’ADF, que xoquen amb l’actual pla INFOCAT, que limita les seves actuacions. Tal i com s’ha expressat des de diverses instàncies municipalistes, des de l’Ajuntament es defensa la necessitat d’una entesa entre les ADF i Bombers perquè aquest treball conjunt és clau per a la prevenció dels incendis i la cura dels boscos i per això desitja que es pugui arribar a un acord el més aviat possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: