Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca evita dues ocupacions fraudulentes d’habitatges

La Policia Local de Vilafranca evita dues ocupacions fraudulentes d’habitatges

El passat diumenge, la Policia Local de Vilafranca va realitzar dues actuacions per aturar ocupacions fraudulentes d’habitatges a Vilafranca.

El primer cas va ser cap a les 20:30h, quan el cos va rebre l’avís d’una alarma de robatori en un habitatge del carrer d’Igualada. Les patrulles es van mobilitzar i van enxampar una persona que havia accedit a l’habitatge. L’home va abandonar l’immoble per voluntat pròpia i va quedar com investigat per una presumpta usurpació d’habitatge. L’empresa de seguretat de l’habitatge també es va personar en l’actuació.

L’altre cas va ser al cap d’unes hores, cap a les 00:30h de dilluns, quan els agents van rebre un avís de possible ocupació d’un habitatge al barri de Sant Julià. Personades les patrulles de la Policia Local van confirmar que un individu havia accedit a l’immoble causant-hi desperfectes. L’individu també va abandonar voluntàriament l’habitatge i va quedar com investigat per una presumpta usurpació d’habitatge. L’Ajuntament, en aquest cas, ha assumit d’ofici el tancament de l’habitatge per tal que no es pugui tornar a ocupar de forma fraudulenta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: