Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

José Sacristán rebrà el primer Premi Bogart Vilafranca de Cineclub Vilafranca

Dins dels actes del 55è aniversari de Cineclub Vilafranca, el proper dilluns 9 de setembre tindrà lloc el lliurament del primer Premi Bogart Vilafranca a l’actor José Sacristán.

Cineclub Vilafranca vol lliurar aquest guardó anualment per reconèixer una personalitat cinematogràfica de l’any o bé premiar una gran trajectòria en el camp cinematogràfic.

El premi físic, dissenyat pel ceramista penedesenc Martí Baltà, portarà el nom de Bogart Vilafranca, en honor als multicines que van estar actius entre el 1984 i el 2006. Els cinemes Bogart van ser seu de les sessions de Cineclub Vilafranca durant dues dècades i van ser propietat de Francesc Olivella, primer president de l’entitat.

El proper dilluns 9 de setembre, a les vuit del vespre, al Kubrick Cinema, tindrà lloc la gala de lliurament del premi amb la presència de José Sacristán i la projecció d’una pel·lícula protagonitzada per l’actor. L’acte serà de lliure accés, tot i que per assistir-hi el públic haurà de reservar entrades mitjançant un formulari que Cineclub Vilafranca compartirà a través de les seves xarxes uns dies abans de l’acte.

60 anys a la gran pantalla

José Sacristán, que el proper 27 de setembre celebrarà el seu 87è aniversari, ha participat en més de 125 pel·lícules des del seu debut l’any 1965 a ‘La familia y uno más’. Des de llavors, ha treballat amb grans noms del cinema espanyol com Mario Camus, Pedro Olea, Gonzalo Suárez, José Luis Garci, Adolfo Aristarain, Pilar Miró, Eloy de la Iglesia, Manuel Gutiérrez Aragón i David Trueba, entre molts d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: