Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es coneixen els premiats per gaudir de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament

De les 325 butlletes participants, 9 persones han estat premiades per ser presents al balcó de l’ajuntament durant els dies 29, 30 i 31 d’agost.

Aquest dilluns s’ha fet el tradicional sorteig que premia 9 vilafranquins i vilafranquines a presenciar els actes de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament els dies 29, 30 i 31 d’agost. Els administradors valoren positivament la participació amb un total de 325 butlletes tot destacant la importància de donar l’oportunitat als vilatans de gaudir de la més típica de més a prop.

El sorteig s’ha dut a terme amb la mà innocent del Pablo que ha repartit sort als següents ciutadans i ciutadanes. Nalay Garrido, Cristina Gelabert i Gumersinda Martínez són els noms de les persones premiades pel dia 29 d’agost. Pel dia de Sant Fèlix, els afortunats han estat Ramon Delgado, Pere Rosich i Xavier Rosich. Mentre que el dia 31 assistiran al balcó del consistori Daniel Gutiérrez, Pedro Salcedo i Maria Hill. També s’han escollit suplents per a cadascuna de les diades, per si algun dels titulars no pot assistir-hi o és impossible contactar-hi. A continuació del sorteig, com és habitual, el quintet administrador ha procedit a fer entrega de l’estampa de Sant Fèlix a l’alcalde, Francisco Romero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: