Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Finalitzen unes rebaixes d’estiu positives, però marcades per l’arribada tard de la calor

Finalitzen unes rebaixes d’estiu positives, però marcades per l’arribada tard de la calor

Les pluges de la primavera han fet que la calor hagi tardat a arribar i que la compres d’estiu s’hagin endarrerit tot coincidint amb l’inici de les rebaixes.

Amb la celebració de la fira Fora Estocs el passat divendres, Vilafranca del Penedès tancava la temporada de rebaixes d’estiu. Una nova campanya, que ha estat marcada per la incertesa climatològica dels darrers mesos. Si en els últims anys les compres estivals començaven al maig, aquest any ha estat completament diferent.

Les pluges de la primavera han fet, per una banda, que la calor hagi tardat a arribar i, per una altra, que la compres de productes d’estiu s’hagin endarrerit tot coincidint amb l’inici de les rebaixes a finals de juny i inicis de juliol.

Botigues de roba com Level Store, situada a la plaça Constitució, asseguren haver notat aquest canvi de tendència.

Per la seva banda, la venda de sabates d’estiu també s’ha vist afectada per l’endarreriment de la calor aquest any. Així ho assegura l’Elena, dependenta de Calçats Pijuan de la Parellada.

Tot i el canvi de temperatures, des de l’associació de comerciants Vilafranca Activa es fa una valoració positiva de la temporada de rebaixes, tot destacant que aquestes darreres setmanes han estat les més intenses quant a vendes i moviment als comerços.

S’espera ara, que la situació de l’estiu també afecti la temporada d’hivern, però al revés. Que siguin ara les temperatures caloroses les endarrereixin les compres hivernals, tot i que aquesta última tendència ja porta més temps arrossegant-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: