Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Expulsen d’Espanya a un detingut a Gelida pressumptament vinculat al jihadisme

L’individu té prohibida l’entrada a l’espai Schengen durant els propers 10 anys.

La Policia Nacional va detenir un home a Gelida per diferents delictes i per presumpta vinculació amb el terrorisme jihadista. Segons un comunicat se l’ha expulsat de l’Estat perquè suposa una «greu amenaça per a la seguretat nacional».

A més, té prohibida l’entrada a l’espai Schengen durant els propers deu anys. Segons la policia, l’arrestat havia aconseguit infondre un estat generalitzat de temor entre els veïns de Gelida amb una conducta violenta i difusió de missatges amenaçadors.

Se l’acusa de protagonitzar incidents violents i actes de repulsa cap a les dones i col·lectiu LGTBIQ+, a més de compartir imatges a les xarxes en què feia amenaces de dur a terme accions violentes i enaltiments d’actes terroristes comesos per Daesh.

Agents de la Comissaria General d’Informació, en coordinació amb la Brigada Provincial d’Informació de Barcelona, van detenir l’home a qui es va iniciar un expedient d’expulsió en col·laboració amb la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres. Finalment, l’han expulsat de l’estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: