Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Encara es poden dipositar butlletes per viure la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament

Fins al pròxim dissabte, 24 d’agost, continua obert el termini per dipositar butlletes per viure diversos actes de la Festa Major de Vilafranca des del balcó de la Casa de la Vila.

L’urna per deixar les butlletes es troba al vestíbul del mateix ajuntament.

El dilluns dia 26 a les 11h, es farà el sorteig per definir els nou afortunats i afortunades que contemplaran els esdeveniments dels migdies del 29, 30 i 31 d’agost, com les diades castelleres i les entrades a plaça i actuacions del Seguici Festiu i els Falcons, al costat de les diverses autoritats i persones convidades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents.

Pot participar en el sorteig tothom qui estigui empadronat/da al municipi de Vilafranca que sigui major d’edat (18 anys) a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Els requisits que han de complir les persones que hi vulguin optar són que no hagin estat mai membres del consistori, no hagin estat membres de l’administració de la Festa Major, no hagin fet mai el pregó ni hagin estat convidades en anys anteriors. Només es permet dipositar una butlleta per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: