Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa els assaigs dels Verds per la Festa Major dels Petits de l’1 de setembre

Una diada en què, a diferència de les altres, hi podran participar nens i nenes que habitualment no formen part de la colla.

El dia 1 de setembre tindrà lloc la Festa Major dels Petits i amb ella la seva particular actuació castellera dels Verds.

És per això que des dels Castellers de Vilafranca han programat tres assajos a Cal Figarot en format de portes obertes durant tres divendres d’agost. El primer va tenir lloc el passat dia 2 i els altres dos seran els pròxims dies 16 i 23 a dos quarts de vuit de la tarda. Tot plegat per apropar els castells als infants i que aquests puguin iniciar-se dins el món casteller.

En aquest sentit, a l’actuació del dia 1 s’hi podran veure castells senzills perquè hi pugui participar tothom. Ho explica Oriol Bové, cap de colla de la canalla dels Verds.

Els infants que ho desitgin poden assistir als assajos inscrivint-se de manera prèvia. No obstant això, preinscriure’s no és estrictament necessari. N’hi ha prou amb presentar-se a Cal Figarot i omplir un formulari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: