Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds plantegen el millor Sant Fèlix de la història amb quatre grans gamma extra

La colla demana el màxim de gent possible als assaigs que queden: divendres a Cal Figarot i dimarts l’especial a la plaça de la Vila

Quan falta poc més d’una setmana per Sant Fèlix, els Castellers de Vilafranca ja han anunciat que tenen al davant un repte majúscul pel dia 30 d’agost: fer una diada de somni amb el millor Sant Fèlix de la història. D’entrada amb el 3d10fm en primera ronda, al que volen afegir el 4d10fm i el 9d9f, construcció aquesta darrera que només s’ha vist carregada una vegada a la història, i va ser per Tots Sants de l’any passat. La cirereta seria el pilar de 8 amb folre i manilles. Però per fer-ho necessiten ser molts als assaigs d’aquest divendres a Cal Figarot i dimarts a la plaça de la Vila.

Abans de Sant Fèlix caldrà superar també els propòsits a les diades d’aquest cap de setmana. Dissabte, a partir de les sis de la tarda al Catllar, una diada que es podrà seguir per Penedès TV i Ràdio Vilafranca. I diumenge al migdia a l’Arboç, diada que es podrà seguir per Ràdio Vilafranca, i que també es podrà veure en connexions puntuals de televisió en la retransmissió que farà la Xarxa de la diada d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: