Dimarts, 17 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els programes de la Festa Major tindran amagades 13 joies valorades en més de 3.000 euros

Aquest any, 13 programes de la Festa Major tindran amagats en el seu interior una joia de la Joieria Moner.

La iniciativa s’ha presentat aquest dimarts a la tarda, en un acte que ha comptat amb la presència de Gena Moner, directora creativa de la Joieria Moner, i els administradors de la Festa Major.

Així doncs, 13 seran els afortunats, que a banda de rebre el programa i l’estampa de La Més Típica, també aconseguiran una joia feta artesanalment. Amb aquesta iniciativa, els administradors esperen vendre els 1.100 programes de la Festa Major durant la tradicional capta, que tindrà lloc els dies 20 i 21 d’agost.

Segons Gena Moner, la joieria ha elaborat 8 polseres d’or groc de 18 quillats amb una peça en forma de trebol, 3 polseres amb diamants i maragdes i 2 anells, un d’ells d’or rosa amb un topazi blau i dues ametistes i, l’altre, d’or blanc amb un topazi blue london i dos topazis blaus. En el seu conjunt les joies estan valorades en 3.315 euros.

Les joies s’han elaborat exclusivament per aquesta ocasió, tot i que també estan pensades perquè tothom qui les aconsegueixi, les pugui lluir tot l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: