Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons, 25 anys després, descarreguen una piràmide drets de sis

L’actuació dels Falcons ha començat a un quart de tres de la tarda, amb l’entrada a plaça d’un pilar de quatre aixecat per sota i caminat.

Els Falcons han decidit enguany plantejar les construccions de màxima dificultat el primer dia de Festa Major. Per començar han afrontat el seu principal repte, l’intent de la Piràmide drets de 6, que només havien descarregat en una única ocasió, el 1999, ara fa 25 anys. L’han fet a la primera i de la manera que l’han descarregat ha semblat una construcció fàcil. Així ho han celebrat d’allò més a la descarregada.

L’altre repte del primer dia de Festa Major era el de descarregar l’Escala d’onze, construcció que van carregar l’any passat a la diada d’anversari, però que no descarregaven des d’abans de la pandèmia. Una Escala d’onze que és massa gran per fer-la a l’empostissat i per això els Falcons han decidit portar-la a plaça el primer dia de Festa Major. La construció pujava bé, però de cop s’ha ensorrat. Han deixat aquí la seva actuació del primer dia de Festa Major

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: