Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca obriran la diada de Sant Fèlix 2024

Darrere els Verds actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i per últim la Colla Jove Xiquets de Tarragona

La diada de Sant Fèlix d’enguany ja té ordre d’actuació: obriran plaça els Castellers de Vilafranca, seguidament actuaran la Colla Joves Xiquets de Valls, en tercer lloc la Colla Vella i tancarà les rondes la Colla Jove de Tarragona.
El sorteig es va dur a terme aquest dijous al vespre a Vinseum i va ser l’atzar qui va fer que el cap de colla dels Verds, Àngel Grau, fos l’afortunat de tocar-li la imatge gràfica de la festa major que significava que podia triar en quin ordre volia actuar. I ell ho tenia clar: els Verds actuarien primers. Pel que fa als objectius, Grau també ja ha fet públic que el seu programa passa pel 3d10fm, el 4d10fm, el 9d9f i el pd8fm

A l’espera dels últims assaigs i d’un cap de setmana intens, amb actuacions al Catllar, l’Arboç i Igualada, els caps de colla vallencs i tarragonins també van parlar de les intencions sense detallar el seu programa. Entre els castells possibles van sortir el 3d10fm, la torre de 8 i el 4d9 sense folre, el tres i quatre de nou amb l’agulla i també es podrien veure quatre pilars de 8.
Finalment durant el sorteig també es va determinar l’ordre de la diada de vigília, del 29 d’agost, on els Xicots actuaran primer i els Castellers de Vilafranca segons.

A la diada dels petits, l’ordre serà idèntic al de l’actuació de vigília. Xicots obriran, seguits pels Verds, en segon lloc. La diada del 31 serà a l’antiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: