Dijous, 24 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els casals d’estiu d’enguany encaren la seva recta final

Després d’un mes de juliol molt intens, la majoria dels casals d’estiu ja han tancat portes amb l’arribada del mes d’agost.

No obstant això, encara en queden alguns, per ajudar les famílies a conciliar els horaris laborals i, així, fer que els nens i nenes continuïn gaudint d’activitats i lleure.

El motiu principal de continuar, la conciliació laboral de les famílies

Un exemple és el Casal d’Estiu de l’Escola Estalella, que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i que s’allargarà fins al pròxim divendres, 9 d’agost. Des de la direcció del campus, Ernesto Ginebra comenta que el motiu de mantenir l’activitat fins a gairebé mitjans d’agost és, principalment, la conciliació laboral de les famílies.

Menys infants a l’agost i concentrats en un sol grup

Un cop començat l’agost, la quantitat d’infants participants és molt més baixa que en les altres setmanes, i és per això que les activitats són més relaxades i s’afronten d’una manera diferent per part dels monitors. A l’Estalella, tots els nens i nenes es concentren en un sol grup, a diferència de la resta de l’estiu, fet que permet que les activitats siguin molt més col·laboratives a causa de la diferència d’edats. Ernesto Ginebra.

Bon balanç de l’estiu

En tot cas, a una setmana de tancar portes, el Casal d’Estiu de l’Estalella ha tingut, un any més, una bona quantitat d’infants que han gaudit d’un estiu intens i actiu. Des de la direcció, se’n fa un molt bon balanç, tot i que el mes de juny semblava que el nombre d’inscripcions no seria tan elevat com en altres edicions.

A banda de l’Escola Estalella i Graells, també es manté actiu, fins al 9 d’agost, el casal d’estiu a l’Escola Cristòfor Mestres. D’altra banda, el Campus STEAM a l’Escola Espiga tancarà el calendari de lleure estiuenc el dimecres 14 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: