Dimarts, 17 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors es mostren molt satisfets de la venda de programes en el primer dia de Capta

Aquest dimarts a la tarda, com és habitual des de fa deu anys, la Capta de la Festa Major de Vilafranca es desplaçava a diferents barris de la ciutat, com ho farà també aquest dimecres.

És una manera de descentralitzar la festa, amb una activitat que acostuma a cridar l’antenció de molta gent i que compta amb la complicitat de les associacions de veïns.
Durant dues tardes, de sis a dos quarts de vuit, hi ha parades als diversos barris de Vilafranca, amb activitats i la presència de diferents balls.
Sempre hi ha una parada a la plaça de la Vila, i aquest dimarts n’hi havia també al parc del Tívoli del barri del Poble Nou, a la plaça de Vilanova del barri del Molí d’en Rovira i a la plaça de la Sardana del barri de Sant Julià.
A Sant Julià s’oferia un taller de plaques amb dibuixos de la Festa Major i berenar amb meló i síndria.

El secretari de l’associació de veïns, Jonathan Moreno, destaca la participació de la gent en aquest acte previ de la festa.

A més de la parada de venda de programes a Sant Julià s’hi podien veure assajar els balls d’en Serrallonga i les Cotonines.
Al parc Tívoli hi havia els Pastorets, les Panderetes i els Nans.

El president de l’Associació de Veïns del Poble Nou, Josep Maria Tobella, mostrava la satisfacció dels veïns d’acollir un acte com aquest.

I al barri del Molí d’en Rovira s’hi podien veure el Drac, els Capgrossos i els Falcons.
Els administradors fan un balanç molt positiu del primer dia de venda de programa, entre el matí i la tarda.

Aquest dimecres a la tarda hi haurà parades a la mateixa plaça de la Vila, al carrer Torrelles de Foix de Les Clotes, a la plaça del Doctor Bonet de l’Espirall, al carrer Barba i Roca de la Barceloneta i a la rambla de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: