Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actes de la festa major provoquen algunes afectacions en la recollida de residus

L’Ajuntament demana la col·laboració del veïnat i dels comerços de l’illa de vianants per tal que utilitzin les bateries de contenidors més propers.

Especialment al centre, l’Ajuntament de Vilafranca demana la col·laboració del veïnat resident i dels comerços de l’illa de vianants perquè, en la mesura del possible, utilitzin els contenidors de recollida de residus més propers durant els dies de la festa major.

En aquest sentit, es demana que els contenidors de la rambla de Nostra Senyora i de la rambla de Sant Francesc siguin d’ús per a la restauració i que els comerços i la ciutadania utilitzin les bateries de contenidors més properes a l’illa de vianants.

En tot cas, es poden deixar les escombraries davant del domicili un cop hagin finalitzat els actes que passin per davant de casa seva i sempre abans de les 24h.

Les bateries de contenidors més properes estan situades en els següents punts: carrer Dos de Maig, plaça Milà i Fontanals, carrer Vilobí, carrer St. Jaume amb Beneficència, carrer Ponent amb Sant Pau, carrer Hermenegild Clascar, avinguda de Tarragona amb Vidal, carrer Migdia amb General Cortijo i carrer Cal Bolet amb Migdia. També hi haurà bateries de reforç al carrer Cal Bolet amb rambla Nostra Senyora i al carrer General Prim, números 14-18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: