Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Fòrum Berger acull l’exposició ‘Escorça: intuïció i tacte’, de l’artista Júlia Ríos

El Fòrum Berger acull l’exposició ‘Escorça: intuïció i tacte’, de l’artista Júlia Ríos

L’exposició s’inaugura aquest dimarts a les 19h.

La Fundació Pinnae forma part del jurat que va atorgar el Premi Pinnae a la millor col·lecció presentada en el Firart 2023, obra de l’artista vilafranquina Júlia Ríos, oferint-li exposar la seva proposta artística al Fòrum Berger durant aquesta Festa Major i fins al 29 de setembre.

‘Escorça: intuïció i tacte’ és una experiència artística que busca explorar la relació entre les emocions i el tacte a través de diferents expressions artístiques. Emprant la importància del color, la fotografia, els dibuixos, els símbols i la poesia, l’exposició intenta comunicar la connexió entre els sentiments i el pla físic, destacant que les emocions «no són simplement conceptes abstractes, sinó que es poden experimentar físicament».

L’horari d’estiu per visitar l’exposició a l’Espai Cultural Fòrum Berger és de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30h. Hi haurà horari especial durant la Festa Major de Vilafranca que es comunicarà a través de les xarxes socials de la Fundació Pinnae.

Joies solidàries per a Ampert

D’altra banda, la Joieria Moner, en col·laboració amb l’artista i la Fundació Pinnae, ha creat una col·lecció de joies inspirades en l’obra de Ríos, els beneficis de la qual aniran destinats a l’Associació Ampert.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: