Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart obrirà les seves portes el 22 d’agost

El pròxim dijous 22 d’agost la capella de Sant Joan s’inaugurarà la 36a edició del Firart, la mostra i mercat d’art multidisciplinari que Vilafranca acull coincidint amb la Festa Major.

En aquesta ocasió, l’exposició acollirà més de 700 obres d’art, de pintura, dibuix, il·lustració, il·lustració digital, ceràmica, fotografia, escultura, gravat i joieria artística, elaborades per 40 artistes.

El Firart manté el sorteig de peces com a substitutiu de la subhasta. Per a participar-hi s’han posat a la venda unes butlletes, que tenen un preu de 10 euros i es podran trobar al mateix Firart, però també a Ca la Madrona del carrer dels Ferrers, a l’Abacus de la Parellada i a la parada dels
Administradors i Administradores de la Festa Major. Amb cada butlleta es regala una il·lustració d’algun dels balls de la Festa Major, fetes per Cristina Gallardo Cendra, estampera d’aquest 2024. Tots els beneficis del sorteig es destinen a la Festa Major. El sorteig es farà el diumenge 1 de setembre i les persones guanyadores podran triar l’obra que s’enduen a casa en un acte públic al Teatre Casal.
La inauguració del Firart tindrà lloc a les vuit del vespre i comptarà amb la
participació de l’organització i de les administradores i administradors de la Festa Major 2024, representants de l’Ajuntament de Vilafranca, a més d’alguns dels artistes, mecenes i col·laboradors d’aquesta edició.

També, durant l’acte d’inauguració, es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora del Premi Pinnae del Firart, que tindrà l’oportunitat de fer una exposició individual al Fòrum Berger Balaguer l’estiu del 2025.
La guanyadora del Premi Pinnae 2023 va ser Júlia Ríos – Guliap, que inaugurarà la seva exposició el pròxim 27 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: