Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Ball de Diables de Vilafranca busca voluntaris per al cordó de seguretat del Ball de Foc

El Ball de Diables de Vilafranca busca voluntaris per al cordó de seguretat del Ball de Foc

La convocatòria de voluntaris tindrà lloc el dia 1 de setembre a l’Escola Sant Ramon de Penyafort.

Com cada any, amb l’arribada de la Festa Major, el Ball de Diables de Vilafranca busca voluntaris per garantir la seguretat durant el Ball de Foc, que tindrà lloc el pròxim 1 de setembre pels carrers de la vila. Els voluntaris seran responsables de formar un cordó de seguretat per separar el públic dels carros de pirotècnia i dels tabalers, assegurant que l’acte es desenvolupi de manera fluida i segura. Aquest esdeveniment és un dels més concorreguts de la Festa Major, per això la col·laboració de la ciutadania és essencial.

Com fer-se voluntari?

Per participar, és imprescindible ser major de 18 anys. No obstant això, les persones que tinguin entre 16 i 17 anys podran participar si venen acompanyades d’un adult el mateix 1 de setembre. L’adult haurà de firmar un document que acrediti que es fa responsable del menor en cas d’incidències. Les persones interessades a col·laborar han de completar un formulari d’inscripció.

Convocatòria de les persones interessades

La convocatòria de voluntaris tindrà lloc el dia 1 de setembre a l’Escola Sant Ramon de Penyafort. A les 19 h ja es podran recollir les acreditacions, i a partir de les 20:30 h es repartiran els pals i les armilles reflectants i es farà una explicació sobre el funcionament de l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: