Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creixement imparable en la segona edició del torneig de bàsquet 3×3 Vilacup

La Gamba acollia els més de 200 participants en el torneig celebrat dissabte. En l’horitzó una tercera edició que preveu anar a més.

Va néixer l’any passat, amb debut prometedor, i la segona edició, celebrada dissabte, ha confirmat les bones sensacions. Parlem del torneig de bàsquet 3×3 VilaCup, una iniciativa impulsada per dos joves vilafranquins, en Magí Ràfols i Nil Rico.

237 jugadors i jugadores, i 53 equips són unes xifres clarament superiors a les de l’any passat (39 equips i 177 jugadores/es). El 3×3 VilaCup compleix un any de vida amb una salut de ferro i amb unes grans previsions de futur. Des de la primera edició la rebuda va ser fantàstica: es va córrer la veu i ja aleshores va haver un nombre important de participants de fora de la comarca, un fet que ha anat a l’alça i ha permès millorar les xifres d’inscrits.

El Pavelló de la Gamba va viure un dia complet d’aquesta divertida variant del bàsquet, el 3×3, que ja ha estat esport olímpic en les dues últimes edicions.

La realitat és que el format de la VilaCup agrada. Un format gairebé únic a Catalunya, sobretot pel fet que els equips participants han de ser mixtes. Durant els partits ha d’haver, mínim, una persona de cada sexe sobre la pista.

El torneig oferia la possibilitat de participar a jugadors i jugadores de totes les edats, des dels nascuts al 2015, en categoria pre-mini, fins a sènior. I a banda dels partits també va tenir lloc un concurs de triples amb dos jugadors de cada equip.

En categoria sènior el guanyador va ser l’equip Mi Primera Chamba; en categoria júnior Jugonesplastika; i en cadets Original Team. A infantil, l’equip Jordan, i a minis i preminis, l’equip Team duros. Pel que fa al concurs de triples, els guanyadors en sènior van ser César Gómez i Merche Carrillo en cistella gran, i Marc Tarrida en cistella petita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: