Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’incorpora al projecte ‘Barris i comunitats’ per actuar al carrer Sant Pere

La presidenta de la Diputació, Lluïsa Moret, ho ha anunciat aquest dijous durant la celebració de la jornada ‘Aproximació als barri de la província de Barcelona’.

Vilafranca, Esplugues de Llobregat, Gavà, Igualada i Vic són els cinc nous municipis que se sumen a la quinzena de ciutats on la Diputació de Barcelona actua amb aquest nou model d’intervenció integral als barris.

‘Barris i comunitats, motors de transformació social’ va néixer com un projecte transformador el darrer mandat amb l’objectiu d’incidir en la reducció de la desigualtat sociourbana, i es concreta en la implementació de projectes liderats pels municipis als barris, als quals la corporació presta un reforç en recursos tècnics, econòmics, materials i formatius.

En el cas de Vilafranca, l’alcalde, Francisco Romero, ha publicat al seu compte d’Instagram que la incorporació de la ciutat al projecte es traduirà en “suport econòmic, tècnic i material que complementarà la inversió pressupostòria municipal per a la reforma integral del carrer Sant Pere”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: