Dilluns, 8 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca reconeix els esportistes més destacats de l’any als Premis de l’Esport 2023-2024

El Teatre Casal es va omplir de gom a gom per presenciar l’entrega de premis a un total de 400 esportistes.

El Teatre Casal es va vestir de gala per acollir la cerimònia d’entrega dels Premis de l’Esport de la temporada 2023/24. Rebien el seu reconeixement 48 equips de 18 clubs i un total de 400 esportistes que han aconseguit campionats o resultats destacats aquesta temporada.

La tarda es distribuïa en tres gran blocs. El primer amb els premis als millors esportistes i equips de l’any, escollits pel jurat del Consell Municipal d’Esports:

• A l’equip Infantil B del Club CF Marc Bartra 2020, per l’ascens a 1a divisió.
• A l’equip Infantil del Club Rítmica Vilafranca, per assolir el 1r lloc al Campionat de Catalunya conjunts.
• A l’equip sènior del Club Patí Vilafranca, pel 1r lloc a la Lliga Catalunya OK plata i l’ascens de categoria.
• A l’equip juvenil de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca, com a segones classificades de la Lliga de Segona Divisió i l’ascens a Primera Divisió.
• A l’equip Sènior mixt del Club Patí Sant Ramon, com a 1rs classificats al Campionat d’Europa i 3rs classificats al Campionat d’Espanya.
• Guillem Ferrer, del Club Judo Vilafranca, 2n classificat al Campionat d’Espanya -46kg en categoria infantil i 1r classificat al Campionat de Catalunya -46kg en categoria infantil.
• Alba Capell, del Club Esportiu Penedès, 1a classificada al Campionat de Catalunya de 2km marxa en ruta sub12F.
• Ibrahim Chakir, 1r classificat al Campionat d’Espanya de Marató i classificat per als Jocs Olímpics de París 2024 en Marató.
• Olga Cabrera, 1a classificada del Campionat d’Europa 5km ruta i 2a classificada del Campionat d’Europa 3km pista coberta amb l’assoliment també de 4 rècords d’Espanya.

En segon terme, era el torn pels 6 premis especials i honorífics. Premi ‘A la grada, respecte’, a l’afició dels equips de vòlei de IES Vilafranca; premi a la iniciativa Penedès Verd, del Centre Excursionista; la secció de natació adaptada del Club Natació Vilafranca; Pere Clos i Joaquin Martín per la promoció i la trajectòria en la marxa atlètica; a Ramon Hidalgo, per la promoció del tennis taula; i també a aquesta casa, a Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, per la seva tasca de promoció i visualització de l’esport local des d’una perspectiva àmplia i inclusiva.

Finalment arribava el reconeixement als millors resultats esportius de la temporada, amb premis per a esportistes de 18 entitats i clubs de la vila i també guardons individuals als atletes Jaouad Hssini, Jazmin Romeu i Xènia Benach; al jugador de futbol americà Alex Delgado i el nedador Pol Ferret.

Durant l’acte, presentat pel periodista de RTV Vilafranca, Eric Guijarro, també van tenir lloc actuacions del Club Ritmica Vilafranca i el Club Gimdans Ritmica Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: