Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca dona suport a Sas en una concentració per continuar lluitant contra la repressió

El passat dijous a la nit es confirmava l’aplicació de la llei d’amnistia a Adrián Sas.

Amb aquesta decisió de la justícia el vilafranquí queda absolt de tots els delictes dels quals se l’acusava i dels tres anys i mig de presó, que l’Audiència Provincial va decretar a Sas per agredir presumptament a dos agents de l’autoritat el primer aniversari de l’1-O.

Aquest divendres, Sas confessava als nostres micròfons que s’ha tret un pes de sobre, però que la lluita antirepressiva continua.

Davant aquesta consigna, Vilafranca del Penedès acollia divendres a la tarda una concentració organitzada per la Plataforma Antirepressiva de Barcelona i el Grup de Suport Sas Absolució.

Per les dues organitzacions, l’amnistia a Sas és una petita victòria, però no el final. En aquest sentit, la Plataforma Antirepressiva ha tornat a recordar la presència encara de més de 300 presos polítics a les presons espanyoles, que no es veuen beneficiats per la llei d’amnistia.

La Plataforma també ha volgut posar èmfasi a la lluita per l’alliberament dels presos polítics greument malalts.

Amb tot i a casua de l’aplicació de la llei d’amnistia, Adrián Sas queda sense antecedents, però no li retornen els diners de la sanció imposada en el seu moment.

La jornada reivindicativa del passat divendres a la tarda també ha servit per agrair el suport i la solidaritat cap a Sas durant aquests anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: