Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 5.000 persones han participat en el programa d’activitats OCISTIU

Aquest dijous ha tingut lloc la cloenda del programa d’activitats OCISTIU amb l’espectacle ‘Els superherois i la gran aventura’.

En les més de 70 activitats programades s’ha registrat una participació d’unes 2.000 persones en les activitats de les OCITARDES i unes 2.300 a les de l’H20CI. Les activitats han tingut lloc durant tot el mes de juliol adreçades a nens i nenes de 3 a 17 anys i les seves famílies.

En l’acte de cloenda van participar al voltant de 700 persones, fent així que la participació en totes les activitats hagi estat de 5.000 persones aproximadament.

Les activitats han estat en diferents àmbits com la robòtica, esports a l’aire lliure, activitats a l’aigua o a la biblioteca.

Així ho explica la regidora d’educació, Gemma Romeu.

Els encarregats de l’espectacle de cloenda han estat el David i la Laura, cantants del grup d’espectacle ‘Els superherois’. L’any passat ja havien de venir a Vilafranca per a tancar el programa, però l’acte es va haver de suspendre per pluja, i per això, tenien moltes ganes de venir enguany.
Tots dos ens han comentat què fan i el funcionament del seu espectacle.

Els dos porten molts dies viatjant arreu del territori fent l’espectacle per a tots els nens i nenes de Catalunya. El David ja porta deu anys fent l’espectacle mentre que la Laura només un. Tot i això es pot notar la química que tenen sobre l’escenari i que fa que els joves s’ho passin bé.
Han explicat què és el que més agrada als nens i nenes.

L’objectiu era plantejar una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permetés a infants, joves i famílies gaudir de l’estiu a la vila.

Gemma Romeu ha fet una valoració final del programa i ha anunciat que el proper estiu continuaran oferint activitats per als joves.

Així doncs, des de l’Ajuntament de Vilafranca fan un balanç positiu i amb ganes que l’any que ve sigui un èxit com ho ha estat aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: