Dissabte, 5 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un motorista ha mort en un accident a la BV-2115 a Castellet i la Gornal

Es tracta de J.M.P., de 64 anys i veí de Sant Sadurní d’Anoia.

El Servei Català de Trànsit informa que aquest divendres al migdia es va registrar un sinistre viari mortal a la BV-2115, al punt quilomètric 13,5 al terme municipal de Castellet i la Gornal. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 12.03 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un motorista va sortir de la via i va morir. Es tracta d’un home de 64 anys i veí de Sant Sadurní d’Anoia.

En el sinistre hi van treballar 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 2 unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: