Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un any més, l’Espirall celebra la seva festa del barri amb multitud d’actes i activitats

Un any més, l’Espirall celebra la seva festa del barri amb multitud d’actes i activitats

La jornada festiva començarà aquest dijous a partir de les vuit del vespre. Serà amb el pregó de la festa, a càrrec d’Ana Doblas, exregidora d’esports de Vilafranca.

Un acte que també comptarà amb la presència de l’alcalde FranCisco Romero, els regidors i regidores, així com representants d’entitats de cada barri. A continuació es durà a terme la representació dels himnes català, andalús i extremeny, a més d’una actuació musical a càrrec de Biles i Tasio.

De cara al divendres, el barri viurà una jornada futbolística al camp municipal de l’Espirall, a partir de les 19 h. Per la seva banda, la plaça Dr.Bonet acollirà diverses exhibicions de Zumba (19:30 h), Country (20:30 h) i del Coro Arenas del Camino (21:30 h). Al mateix espai hi haurà, també, una actuació del Grup La Calle el Son a càrrec d’Antonio Pachecho a les 22:30 h i Nit Jove amb el DJ Bala.

Durant el cap de setmana, hi haurà concurs de cant d’ocells al Bar 58 (11:00 h) i Animació Infantil amb jocs tradicionals i diverses sorpreses per la mainada (18:30 h) a la plaça Dr Bonet. Tot seguit es farà una xocolatada popular, una actuació amb el Grup Country Gatzara (20:00 h) i el Gran Ball de Festa (23:00 h) amb l’Orquestra Gran Premier.

El diumenge serà torn de la Missa Rociera a partir de les 11 del matí a l’església del barri de l’Espirall. A la mateixa hora, hi haurà també la Gran Festa Infantil a la plaça Pau Casals.

Durant la tarda hi haurà les actuacions del grup Dangerous music (19:00 h) i el Grup de PlayBack (20:00 h) a la plaça Dr Bonet. Per la seva banda, el Bar Estoneta acollirà el campionat de xinos (20:00 h).

La festa del barri finalitzara amb el Ball de Cloenda (21:30 h) i els focs artificials de fi de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: