Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la Festa de la Verema al Penedès amb la participació de 18 cellers

Cada un d’aquests cellers té una proposta especial amb un denominador comú: convertir la jornada de verema en una experiència gastronòmica en un entorn ben especial.

Aquest dilluns s’ha presentat al celler Mas Comtal la Festa de la Verema al Penedès, l’esdeveniment on els cellers de la Ruta del Vi del Penedès celebren l’arribada d’aquest moment de l’any oferint una experiència gastronòmica feta a mida.

Inicialment 18 cellers s’han sumat enguany a la 5a edició de l’esdeveniment: són Can Marlès, Can Suriol, Canals i Munné, Celler Kripta, Bodegues Sumarroca, Celler Eudald Massana, Giró Ribot, Oriol Rossell, Albet i Noya, AT Roca, Covides, Segura Viudas, Cava Guilera, Can Ràfols dels Caus, Vins El Cep, Família Torres, Joan Segura Pujades i Mas Comtal.

Cada un d’aquests cellers té una proposta especial amb un denominador comú: convertir la jornada de verema en una experiència gastronòmica en un entorn ben especial. Des de Mas Comtal, Marta Milà explica que la iniciativa sempre funciona i destaca el perfil familiar dels visitants.

A les propostes gastronòmiques als cellers s’hi sumen activitats especials de verema, com conèixer i tastar diferents varietats de raïm, taller de verema regenerativa, visites especials per conèixer l’elaboració en viu, trepitjada de raïm i, fins i tot, contes familiars i música en directe.

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Lluís Valls, explica que el Penedès està vivint «un moment dolç» com a destinació enoturística.

En aquest escenari, el Consorci vol elaborar un pla estratègic que marqui les línies mestres pels propers anys.

Pel que fa a la Festa de la Verema, el Consorci de Promoció Turística del Penedès, gestor de la Ruta del Vi i impulsor de l’esdeveniment, recull totes les experiències enogastronòmiques del mes de setembre en una pàgina especial al seu web www.penedesturisme.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: