Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce prepara la cita paralímpica amb grans opcions a medalla en dues disciplines

El nedador vilafranquí Toni Ponce comença la seva posada a punt de cara als Jocs Paralímpics de París que tindran lloc entre el 28 d’agost i el 8 de setembre.

Aquest pròxim dimarts, Ponce marxa a la concentració al CAR de Sierra Nevada, indret on acostuma a entrenar el nedador del Penedès amb la resta de components de l’equip espanyol.

Ponce participarà el 29 d’agost els 200 metres lliures, on està el tercer del rànquing mundial actualment i l’1 de setembre els 100 metres braça on Toni Ponce és el màxim favorit per emportar-se la medalla d’or. Se les veurà amb el nedador rus Andrei Garnica, actual campió paralímpic, tot i que Ponce en aquesta disciplina és l’actual campió del món i campió d’Europa.

Ens comentava quines eren les seves sensacions a un mes vista de les proves.

El nedador del Club Natació Vilafranca participarà ja als seus tercers jocs paralímpics. En l’edat s’acostuma a adquirir experiència, però també hi ha el factor que els joves venen més preparats per afrontar dues setmanes de competició.
Ponce assegura que el seu principal objectiu personal és portar una medalla d’or a casa, però que la pell es vendrà molt cara.

Participar a París fa que el clima, el jet-lag i la distància amb Vilafranca sigui un punt a favor per a Toni Ponce, que podrà gaudir de la família i amics durant els jocs, ja que està previst que es desplacin a veure al plusmarquista vilafranquí fins a la capital parisenca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: