Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Stay Homas, Buhos i la Ludwig Band seran els caps de cartell de la Festa Major 2024

Aquest dimarts al vespre els administradors i administradores han presentat el cartell musical de la Festa Major de Vilafranca d’enguany.

Stay Homas, Buhos i la Ludwig Band seran els cap de cartell de la Més Típica, en una llista formada per més d’una trentena d’artistes i grups, que actuaran des del 28 d’agost fins al 2 de setembre. En aquest sentit, els administradors i administradores es mostren contents d’una programació, creuen, oberta a tothom.

A excepció dels concerts de l’empalmada, que es duran a terme a les pistes, la resta d’actuacions es faran al centre de Vilafranca. La plaça de la Vila, la rambla i el Palau Baltà seran els principals escenaris.

Un dels canvis significatius d’aquesta edició és que el ball de gralles es dividirà en dos escenaris la nit del 30 al 31 d’agost. A la plaça Sant Joan, on tindrà lloc el ball de gralles vuitcentista amb els Gatxets a partir de dos quarts d’una, i a la rambla de Sant Francesc, on actuaran els Quatre Vents i Canya d’Or a partir de les dues. L’objectiu d’aquest canvi d’ubicació és evitar aglomeracions i millorar la comoditat de l’esdeveniment.

A més, la banda de Cardona acompanyarà la imatge de Sant Fèlix per vuitena vegada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: