Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Set cellers de quatre països ja compten amb la nova certificació de viticultura regenerativa

Set cellers de quatre països ja compten amb la nova certificació de viticultura regenerativa

Entre els cellers que disposen de la nova certificació hi ha els penedesencs Família Torres i Jean Leon.

Un total de set cellers de quatre països han obtingut recentment la certificació internacional de viticultura regenerativa Regenerative Viticulture Alliance (RVA), que certifica la implementació d’un model regeneratiu beneficiós per a la vinya i el planeta.

Són Domaine Mirabeau (Côtes de Provence, França), Domaine Lafage (Roussillon, França), Lima & Smith (Vinho Verde, Portugal), Miguel Torres Chile (Regió del Maule, Xile), Família Torres (Penedès), Clos Mogador (Priorat) i Jean Leon (Penedès), així com altres petits viticultors catalans.

L’estàndard RVA, impulsat per l ‘Associació de Viticultura Regenerativa en col·laboració amb The Regenerative Viticulture Foundation, està certificat per Ecocert, líder mundial en certificació orgànica i sostenible. Aquesta nova certificació reconeix els esforços realitzats pels viticultors i productors de vi de tot el món que apliquen aquest model vitícola i certifica els vins que procedeixen de vinyes regeneratives i, per tant, contribueixen a mitigar els efectes de l’escalfament global gràcies a la seva funció com a embornals de carboni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: