Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentada la nova temporada d’espectacles: 23 funcions completen el cartell d’aquesta tardor

Els concerts de Joan Dausà i Gertrudis, o les obres de teatre ‘Jauría’ i ‘Amnèsia’, entre els espectacles més destacats.

Ahir a la tarda, l’Auditori Maria Rosa Juncosa va acollir la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal, que anirà des del setembre de 2024 fins al gener de 2025. Aquesta nova etapa promet una oferta cultural rica i variada, dissenyada per satisfer les expectatives de tota mena de públic. L’actriu Laura Vila Kremer va conduir la vetllada.

La temporada 2024-2025 es presenta amb una programació que inclou 23 espectacles distribuïts entre teatre, música, circ, màgia i dansa. L’oferta diversificada no només busca captivar a l’audiència general, sinó que, segons l’Ajuntament de Vilafranca, aquesta també aposta per oferir experiències úniques i innovadores a les famílies i a tots els amants de les arts escèniques. Així ho explicava la regidora de Cultura, Àngels Dalmau.

Entre els espectacles més destacats, cal esmentar l’actuació de Joan Dausà, que promet ser un dels grans moments de la temporada. Un altre esdeveniment notable és Jauría, de Jordi Casanovas, que s’estrenarà el 15 de setembre. Basada en les transcripcions del judici mediàtic de “La Manada”, aquesta peça de teatre explora temes complexos i actuals, oferint una reflexió profunda sobre la societat i la justícia. Així mateix, la comèdia Amnèsia, escrita per Nelson Valente i programada per al 25 d’octubre, és una altra de les propostes destacades. Aquesta obra aborda amb un toc d’humor les dificultats de la comunicació i la convivència familiar, prometent moments de riure i reflexió.

A més, la temporada inclourà el concert de comiat de la banda catalana Gertrudis, que se celebrarà el 29 de setembre. Després de 25 anys de trajectòria, Gertrudis oferirà un concert especial que recull el millor de la seva música i celebrarà la seva contribució a l’escena mestissa catalana.

Durant la gala, també es va destacar l’aposta pel talent local i català, amb una selecció acurada d’artistes i companyies de renom de l’escena catalana. La programació reflecteix la creativitat i el dinamisme de la cultura local, amb espectacles que aporten una visió única i innovadora. Per aquest motiu, Dalmau també va aprofitar per reconèixer la tasca de l’Escola de l’Espectador, que ha servit per apropar la cultura i, concretament el teatre, als més joves.

L’acte de presentació va incloure l’actuació especial de la guitarrista, productora i compositora Amaia Miranda, qui va presentar alguns temes del seu nou disc Mientras vivas brilla. La gala va estar plena d’altres actuacions en directe. Les entrades per als espectacles de la nova temporada ja estan disponibles i es poden adquirir a través del web espectacles.vilafranca.cat. També es poden comprar de manera presencial a la taquilla del Teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: