Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Neix l’Associació Espurna Cultural Vilafranquina, amb l’objectiu de potenciar el Cicle Festiu

Neix l’Associació Espurna Cultural Vilafranquina, amb l’objectiu de potenciar el Cicle Festiu

En un termini de deu anys, l’entitat es proposa convertir la vila en un referent nacional en l’àmbit cultural i, especialment, el folklòric.

Es tracta d’una nova entitat dedicada a la promoció, creació i educació
de la cultura a Vilafranca. L’objectiu és fomentar la participació
ciutadana i valoritzar el patrimoni cultural local, convertint-se en un punt de trobada per als amants de la cultura, especialment la folklòrica.

L’Associació Espurna Cultural Vilafranquina vol enriquir l’oferta cultural actual de la ciutat i donar suport a diverses iniciatives culturals, actuant com un nexe de suport amb el teixit associatiu vilafranquí i les associacions de veïns.

La junta directiva està formada per Enric Vidal, com a president; Marc Paredes, com a secretari i Xavier Raventós com a tresorer. Vidal i Paredes, dos dels impulsors de l’entitat, consideren que és un projecte necessari, perquè “els esdeveniments culturals locals han de renovar-se i adaptar-se als nous temps per recuperar el punt de referència perdut i poder posicionar Vilafranca de nou en el mapa cultural català i estatal, més enllà de la Festa Major, el Vijazz o els Castells”.

Finalment, fan una crida a tots els interessats a unir-se a l’entitat i fer-se
socis.

El formulari per a les persones interessades es pot trobar mitjançant la pàgina web https://espurna-cultural-vilafranquina.webnode.es o a les xarxes socials ‘X’ i Instagram, amb el nom d’usuari @asescuvi.
Per a qualsevol dubte o qüestió, es pot contactar amb l’associació a través
del correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: