Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Miquel Medialdea és el nou 1r Secretari de l’Agrupació del PSC de Vilafranca

Miquel Medialdea és el nou 1r Secretari de l’Agrupació del PSC de Vilafranca

L’assemblea de l’Agrupació del PSC de Vilafranca ha aprovat per unanimitat l’única candidatura presentada per a la nova executiva local del partit.

D’aquesta manera, Miquel Medialdea serà el 1r secretari del PSC de Vilafranca. La seva és una executiva paritària, diversa, amb onze components d’edats i perfils diferents i de tots els barris de Vilafranca.

Medialdea ha marcat com a una de les prioritats per aquesta nova executiva «el treball estret i en coordinació amb el grup municipal socialista a l’Ajuntament de Vilafranca». La intenció és obrir el partit encara més a tota la ciutadania, crear un espai on, qui així ho vulgui «pugui sentir-se escoltat».

L’executiva la completen Àngels Agramunt, a la Secretaria de Polítiques Socials; Joan Tarrida, a Organització i Finances; Maria Muñoz, a Comunicació; Jordi Junyent, a Acció Política; Dolors Villaró, a Ocupació; Pablo Sancho, a la Secretaria de Cultura; Assumpta Campamà, a la d’Igualtat; Roger Sorando, com a Secretari de Formació i Joventut; Teresa Gascón, a la Secretaria de Dinamització i Acció Interna; i Pepi Pérez, a Salut

També en són membres nats i, per tant, hi formen part, l’Alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero i les membres de la Comissió Executiva de Federació, Lourdes Sánchez i Leonor Girón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: