Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Jove La Nau s’omple d’activitat, un any més, durant els mesos d’estiu

L’Espai Jove La Nau de Vilafranca s’està omplint d’activitat durant aquests mesos d’estiu.

És una tendència que es porta adoptant des del Servei de Joventut des de fa anys i que cada cop té més participació.

Les activitats van començar el passat 30 de juny, i és en aquest mes de juliol quan es concentra el gruix d’activitats, amb propostes diàries de dilluns a divendres.

Activitats de llarga durada i per a tots els públics

També hi ha lloc per a activitats de llarga durada, com és el cas de la pintada d’un mural, que evoluciona durant tots els dilluns de juliol. Així mateix, s’organitzen sortides, tallers, jocs, xerrades, cursos, sessions de cinema, entre moltes altres propostes.

Molt d’èxit al curs d’iniciació al DJ

Un dels cursos que ha tingut més èxit enguany ha estat el d’iniciació al món del DJ, a càrrec de John Jacobsen, expert del sector. Ell mateix ens explicava d’on sorgeix la iniciativa de tirar endavant aquesta proposta.

Dels 12 alumnes participants, 4 són noies, fet que es valora molt positivament per part de l’organització, ja que els participants d’aquests cursos acostumen a ser nois. És una tendència, que, segons John Jacobsen, està canviant amb el pas del temps i és molt favorable. La Daniela Garcia és una de les noies participants al curs de la Nau i valora molt positivament la seva experiència.

Una altra de les activitats que està tenint molt d’èxit enguany és el cinquè cicle ‘Escenes Fresques’, que se celebra els vespres de cada dimecres del mes de juliol al pati de la Nau. Aquest, conformat per petits espectacles emergents, engyany ha pretès donar veu al talent local. En aquestes propostes, també es poden degustar vins de petits cellers de joves viticultors del col·lectiu Vida Penedès.

Així doncs, un any més, el Servei de Joventut vilafranquí ha tornat a organitzar un estiu ple d’activitat. Així ho afirma Montse Arroyo, regidora de Joventut.

L’activitat a La Nau continuarà a ple rendiment fins al dia 9 d’agost, quan finalitzarà el cicle d’activitats després d’unes setmanes molt intenses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: