Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola d’Enoturisme prepara el nou curs amb novetats

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya prepara el nou curs amb diverses novetats que volen continuar el camí cap a una formació d’excel·lència més propera i accessible i que s’ajusti a les necessitats.

Com a pal de paller de l’oferta formativa, el centre imparteix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística especialitzat en Enoturisme. Pel curs vinent esperen rebre una vintena d’alumnes amb un perfil clarament internacional. Ho explica el director de l’escola, Gerard Domingo.

Donada la varietat d’orígens de l’alumnat, l’escola també ofereix un curs zero d’adaptació perquè les persones acabades d’arribar puguin començar la seva formació amb una base sòlida.

Una de les principals novetats que presenta l’escola és que es convertirà en un satèl·lit per a Wine Courses Barcelona, essent el lloc d’impartició de les formacions oficials del prestigiós Wine & Spirit Education Trust (WSET), una titulació britànica reconeguda mundialment a l’àmbit del vi i els seus derivats. A partir d’aquest octubre, Wine Courses Barcelona oferirà els nivells 1 i 2 del WSET, amb la previsió de repetir aquests cursos la primavera següent, ja al curs 2025/26.

A més, es valora la possibilitat d’incloure la formació del nivell 3 al futur proper, ampliant així les oportunitats de formació per als estudiants i professionals del sector.

Una altra de les novetats té a veure amb potenciar l’àrea de digitalització, en haver-se detectat mancances en aquest sentit.

D’altra banda, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya continua la seva línia d’adhesió a diferents entitats i institucions i recentment s’ha incorporat com a nou membre de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT). Aquesta adhesió representa un important pas endavant en l’enfortiment dels vincles entre el sector enoturístic i l’àmbit de la formació turística a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: