Dissabte, 6 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Fires de Maig van generar un impacte econòmic de 3,4 milions d’euros

Les Fires de Maig van generar un impacte econòmic de 3,4 milions d’euros

La Comissió de Fires ha fet balanç de la darrera edició de les Fires de Maig, destacant-ne l’èxit i l’impacte econòmic positiu.

Segons les dades presentades, l’impacte generat ha estat de 3,4 milions d’euros, dels quals el 82% va romandre a l’àmbit local i comarcal.

Aquest any, les fires van comptar amb la participació de 105 empreses expositores. El sector del comerç i serveis va ser el més representat amb un 40,95%, seguit pel sector de l’automoció amb un 32,38%. Pel que fa a la procedència dels expositors, el 65,71% provenien de l’Alt Penedès i el 54,29% de Vilafranca.

Les Fires de Maig 2024 van atreure prop de 31.000 visitants dels quals, el 93% van manifestar la intenció de tornar l’any vinent. Els expositors també van expressar la seva satisfacció, i el 61% van confirmar la seva intenció de participar en la propera edició.

Pel que fa a les vendes, 16 concessionaris van participar en la campanya promocional, aconseguint la venda de 143 automòbils. El 66% dels compradors procedien de Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: