Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les famílies comencen a bescanviar el val escolar en els establiments adherits a la campanya

La Generalitat ha tornat a activar la campanya del val escolar per als alumnes que cursin primària i secundària en centres públics o concertats el curs 2024-2025.

El val es pot fer servir en establiments comarcals adherits a la campanya o bé cedir-los als centres educatius per reduir l’aportació en concepte de material escolar.

A finals de juny, les famílies van rebre els vals per correu postal amb les dades i instruccions d’ús, i per a utilitzar-los, s’han d’activar. La demanda a Ca la Madrona fins al moment és força bona. Així ho explica la responsable de l’establiment, Antònia Bonell.

D’altra banda, el Jordi Romeu, membre de l’equip de la llibreria la Cultural, comenta que la gruix de gent encara no ha fet servir el val.

Els diners es poden destinar a l’adquisició de llibres de text i lectura, diccionaris, motxilles, estoigs, calculadores, petits instruments musicals, carmanyoles, papereries, auriculars, teclats, ratolins o jocs educatius.

El Jordi Romeu assenyala quins són els productes més demanats fins al moment a la Cultural.

En canvi, a Ca la Madrona, hi ha una mica més de varietat.

El val escolar està integrat per dos vals de 30 euros cadascun, que es poden fer servir a l’hora o per separat, i que es poden bescanviar per material escolar des del passat 27 de juny fins al 30 de novembre en tots els establiments adherits a la campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: