Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Clotes es prepara per celebrar la seva tradicional festa del barri 2024

Les Clotes es prepara per celebrar la seva tradicional festa del barri 2024

Els actes es concentraran, principalment, a la plaça de la Verema i al carrer de Torrelles de Foix.

El barri de les Clotes de Vilafranca ja ho té tot a punt per celebrar la seva festa del barri d’aquest 2024 durant el pròxim cap de setmana del 20 i el 21 de juliol.

Inici el dissabte

Amb alguns actes nous, la celebració s’iniciarà el dissabte a dos quarts de vuit del vespre amb una batucada pels carrers del barri a càrrec del grup Maracuyà. Seguidament, a les 20:00h serà el torn del pregó, que enguany anirà a càrrec del veí Felip Ortega.

Els capgrossos, una de les novetats

Tot seguit, arribarà una de les novetats: una ballada dels nous capgrossos de les Clotes, els quals podran ballar tots els nens i nenes que ho vulguin.

Sopar i ball per tancar el primer dia

A continuació, arribarà el torn del sopar i es tancarà la nit amb el ball a càrrec de l’Orquestra Phenomenon. Els tiquets per al sopar es poden adquirir, avui dimarts, al local de l’Associació de Veïns de 19h a 20h i tenen un preu de 20€.

El diumenge, punt final

El diumenge a la tarda s’iniciarà una nova ronda d’activitats. Primerament, a les 17:30h se celebrarà un espectacle infantil a càrrec del grup Aleia Teatre, i l’organització també muntarà tallers i un berenar per a tots els infants.

A continuació, a les 19:30h, tancaran la festa les tradicionals Havaneres a càrrec del grup Mar Endins. A la mitja part se servirà el tradicional rom cremat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: