Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atleta vilafranquí Ibra Chakir prepara amb il·lusió la prova de marató dels JJOO de París

Chakir correrà amb atletes com Kipchoge o Bekele

Una de les proves reines dels Jocs Olímpics és la marató que tindrà lloc el pròxim 10 d’agost a les 8 del matí a París, en un circuit exigent de pujades i baixades on els 80 participants tant masculins com femenins buscaran el seu millor registre i fer-se amb el preuat or olímpic.

Entre les estrelles mundials com Eidur Kipchoge o Bekele, els màxims favorits al triomf, hi serà el vilafranquí Ibra Chakir, que va aconseguir la mínima en el passat Campionat d’Espanya de marató a Sevilla baixant de 2h08′. La mínima per poder participar en aquests Jocs Olímpics.

Classificat entre els 3 millors atletes espanyols amb una marca de 2 hores 7 minuts i 49 segons, Chakir somia en un Top10 en la prova de llarga distància, però reconeix que és un repte molt ambiciós. Córrer amb Kipchoge ja és un premi i ens comenta quina cursa li agradaria tenir.

Chakir marxarà aviat cap a la Vila Olímpica de París, però de moment, continua preparant-se amb el seu entrenador a Sòria, on fa entre 230 i 250 km setmanals corrents.

Durant tot aquest temps a Sòria, viu i entrena sol i reconeix que té moltes hores per pensar en com serà el seu dia més esperat.

Ibra, després del seu pas pel Club Atletisme Vilafranca ens explica que té molt vincle amb la capital penedesenca i que cada vegada que apareix per la zona esportiva són molts els qui s’apropen a ell per felicitar-lo pels seus èxits esportius.

Veurem si el seu somni d’estar entre els deu millors del món es compleix. De moment, el de participar en la prova de marató dels Jocs Olímpics ja és una realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: