Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’aparcament sobre la llosa al pont del carril tindrà 176 places

L’aparcament sobre la llosa al pont del carril tindrà 176 places

Aquesta setmana s’estan fent els treballs d’asfaltatge de l’aparcament provisional sobre la llosa de la via tocant a l’avinguda Barcelona, a la zona coneguda com el pont del Carril.

Els treballs formen part del pla d’asfaltatge que s’està executant el diversos punts de la vila que tenien el paviment malmès. Són un total de 14.000 m2 els que s’estan reasfaltant amb la previsió que finalitzin aquesta setmana.

L’aparcament del pont del carril, amb unes 138 places, en guanyarà 38 més després de les millores que s’hi faran aquesta setmana, de manera que en passarà a tenir 176. A banda de millorar el paviment i la senyalització, també s’augmentarà la il·luminació de l’espai per donar-li seguretat, es reordenarà el pas de vianants i es millorarà la tanca perimetral.

L’aparcament, que continuarà sent gratuït i d’accés públic com fins ara, està ubicat en una zona pendent d’urbanització sobre la llosa de la via i, per tant, en situació de provisionalitat a l’espera que es defineixi un futur projecte d’urbanització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: