Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Quintí presenta la imatge de la Festa Major 2024, obra d’Oriol Pauné

L’Ajuntament de Sant Quintí presenta la imatge de la Festa Major 2024, obra d’Oriol Pauné

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha anunciat el guanyador del X Concurs Toni Planells, que es convoca anualment per escollir el cartell oficial de la Festa Major de la vila.

La proposta guanyadora ha estat la presentada pel quintinenc Oriol Pauné, amb un cartell inspirat en la cultura popular del municipi i representada a través dels seus balls folklòrics.

D’entre les vuit candidatures presentades, un jurat format per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila va escollir tres propostes que es van sotmetre a votació popular presencialment a la Biblioteca Joan Sardà i Lloret i a l’Ajuntament, i telemàticament, a través de la plataforma Decidim. L’obra de l’Oriol Pauné va rebre un total de 55 vots, la presentada per la Celma Hil, 46 vots, i la proposada per la Nora Leon, 40 vots.

El Concurs Toni Planells va començar fa deu anys per rememorar la figura d’aquest il·lustre quintinenc d’adopció, molt vinculat amb el món de l’art, la cultura, el disseny gràfic i el cinema. L’Ajuntament impulsa la iniciativa per tal de donar suport al talent local i continuar implicant activament a la ciutadania en la Festa de l’Any. La Festa Major de Sant Quintí de Mediona forma part del Catàleg Patrimoni Festiu de Catalunya, un reconeixement que fa palès el seu valor històric, cultural i popular i la situa entre les millors de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: