Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté dues persones per robatoris de telèfons mòbils amb violència

D’altra banda, aquesta setmana s’ha evitat la ocupació d’un habitatge al carrer Martorell.

La Policia Local de Vilafranca ha detingut aquest dijous a la matinada dos individus com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i lesions. Els fets han tingut lloc quan dos joves han denunciat que els havien robat amb violència els seus telèfons mòbils a la plaça del Penedès causant-los lesions. Els dos presumptes autors, que es trobaven pels voltants, han estat detinguts i han passat a disposició judicial.

D’altra banda, agents de la Policia Local amb la col·laboració d’unitats del cos de Mossos d‘Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, van evitar dimarts a la matinada la ocupació d’un habitatge al carrer Martorell, al barri de l’Espirall. L’actuació policial es va produir sobre les 2.30h arran de l’avís veïnal que una persona havia forçat les finestres d’un habitatge per entrar-hi.

Patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, amb l’ajut dels Bombers, van aconseguir accedir a l’immoble, on van trobar el presumpte autor, que va abandonar voluntàriament l’immoble. L’home va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació en grau de temptativa i danys, per la qual cosa es van instruir les diligències corresponents.

PRESENTACIONS

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: