Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia Local de Vilafranca compleix 140 anys de servei i renova els seus vehicles

Aquest dimarts al matí s’han presentat els tres nous vehicles que renoven el parc mòbil de la Policia Local i s’han anunciat activitats que es realitzaran durant el pròxim any pels 140 anys del cos.

Aquest dimarts al matí s’han presentat els tres nous vehicles que renoven el parc mòbil de la Policia Local de Vilafranca i s’han anunciat activitats que es realitzaran durant el pròxim any pels 140 anys de servei del cos policial vilafranquí.

Els tres nous vehicles són de la marca Ford, del model Kuga, híbrids i estan totalment equipats. Amb aquestes noves unitats, la flota de la Policia Local queda renovada amb quatre turismes i una furgoneta, tots adquirits aquest últim any.

D’altra banda, els 140 anys de servei de la Policia Local aniran acompanyats amb diversos actes i activitats al llarg dels pròxims dotze mesos. L’inici tindrà lloc el proper 10 de juliol i acabarà el pròxim mes de juny de l’any que ve.

Altres activitats que es duran a terme seran tertúlies, concursos de redacció i de dibuix a les escoles, accions per promoure la incorporació de les dones al cos o la participació a les properes Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: