Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat inaugura l’Espai Com Nou per recuperar i reutilitzar productes

L’espai obrirà les seves portes el 4 de setembre i podran fer-ne ús els usuaris de les deixalleries fixes o mòbils de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Divendres passat es va inaugurar en una nau del polígon Clot de Moja l’Espai Com Nou, un centre de recuperació i reutilització de productes impulsat per la Mancomunitat Penedès-Garraf. L’espai neix en el marc del nou contracte de gestió de les deixalleries fixes i mòbils de la Mancomunitat que dona servei a 25 municipis de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf, garantint així un ampli abast territorial i un impacte social i ambiental. El projecte, tal i com explica el tècnic del Servei de Residus de la Mancomunitat, David Martínez, introdueix la R de reutilització.

El president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz, posava en valor que el projecte és un reflex del que suposa la mancomunitat. En l’acte d’inauguració també estava present l’alcaldessa d’Olèrdola, municipi amfitrió, Fina Mascaró.

La ciutadania pot portar residus o objectes a les deixalleries fixes o mòbils de la Mancomunitat. Un cop facin el lliurament se’ls segellarà un val que servirà per dirigir-se a l’Espai Com Nou per escollir entre els productes exposats. S’hi pot trobar varietat de productes: petits electrodomèstics, mobiliari, productes per a nadons, parament de la llar, bicicletes, patinets o joguines. El centre obrirà al públic a partir del 4 de setembre i estarà operatiu de dimecres a dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: