Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La línia de bus Vilanova – Vilafranca augmenta un 34% el nombre de passatgers

D’altra banda l’Associació Promoció del Transport Públic valora positivament la nova línia e25 però reclama més freqüència.

Segons un comunicat de BusPlana, gairebé 100.000 persones ja han utilitzat la línia Vilafranca del Penedès-Vilanova i la Geltrú de gener a juny, un 34% més que el mateix període de l’any passat.

La línia es va reforçar el mes de setembre, fins arribar a les 46 expedicions diàries. La resposta ciutadana ha estat notòria i el nombre de passatgers ha experimentat un gran augment en els trajectes d’aquesta línia que connecta les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.

La línia Vilafranca del Penedès-Vilanova i la Geltrú és una de les 15 rutes que ofereix Grup Plana a la zona del Garraf i l’Alt Penedès. Des d’aquest 1 de juliol, BusPlana també opera la nova línia e25, de Vilanova i la Geltrú–Vilafranca del Penedès-Igualada.

En relació a aquesta nova línia, l’associació Promoció del Transport Públic ha celebrat en un comunicat la seva entrada en servei tot destacant que «es materialitza una de les principals reivindicacions des de la creació de la delegació de l’entitat a l’Alt Penedès l’any 2017». Per contra, des de PTP reclamen «més ambició» amb la freqüència horària perquè consideren que 8 expedicions per dia i sentit són «totalment insuficients per donar un bon servei a la ciutadania».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: