Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La calor intensa afluixa: cap de setmana de temps estable i temperatures agradables

La baixada dels termòmetres ens permetrà un petit respir fins dilluns, on tindrem una nova i forta pujada del mercuri.

Després del pic de calor d’aquest cap de setmana, el divendres ha començat amb més suavitat i un cel variable. No obstant això, la nit ha estat de nou tropical, i és que no hem baixat del llindar dels 20 graus de temperatura. De fet, ahir vam assolir els registres màxims de calor, arribant als 35 graus a Sant Sadurní d’Anoia o al voltant dels 32 o 33 a Vilafranca o Font-rubí.

Mapa de temperatures màximes registrades el dijous 11 de juliol.

A curt termini el que podem esperar és aquest cel mig ennuvolat, amb algunes ullades de sol i la possibilitat d’alguna gota molt aïllada a l’extrem nord del Penedès. Tot plegat, amb unes temperatures que al migdia i tarda els costarà d’arribar els 30 graus i a l’espera d’una nit de més bon dormir, però encara càlida.

Mapa de previsió per a divensdres a la tarda.


Dissabte de núvols a sol

Dissabte al matí encara mantindrem els núvols a primera hora, però aquests tendiran a desaparèixer ràpidament per donar pas a una tarda radiant. Demà els termòmetres encara voldran baixar més, per tant, el migdia serà molt més agradable.

Previsió per a dissabte.

El darrer dia de la setmana serà completament estable i les temperatures remuntaran. Tot això a l’espera d’una nova i forta calorada que vindrà a partir de la setmana vinent.

Mapa de previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: