Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Junts renova la seva executiva local a Vilafranca per als propers quatre anys

Junts renova la seva executiva local a Vilafranca per als propers quatre anys

Durant la darrera setmana, s’ha celebrat el procés per a la renovació de l’executiva local de Junts a Vilafranca.

Amb la ratificació en l’assemblea extraordinària d’aquest dimarts, la candidatura encapçalada per Liberto Mas, l’única que s’hi presentava, ha estat reelegida. L’equip inclou figures com la Diputada del Parlament de Catalunya Montse Ortiz, la regidora Olga Cuesta, que assumeix la responsabilitat d’organització, i el regidor Dani Saumell, qui liderarà la política municipal.

També continuen a l’executiva l’afiliat Jordi Sogas, com a vocal. S’incorporen a l’equip Albert Viloria i Fèlix Mestre, també com a vocals, i Adela Pi, que serà la nova responsable d’afiliats. A més, com a membres nats, l’executiva comptarà de nou amb la regidora Xell Montserrat, mentre que s’hi incorporen en la seva condició de regidors i nous afiliats de Junts, Aureli Ruiz i Joan Manel Montfort.

En un moment clau per a la política local, l’executiva de Junts Vilafranca inicia un nou període de quatre anys amb l’objectiu de «sumar, transformar i revitalitzar la formació amb una visió integradora, energia renovada i idees innovadores».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: