Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts presentarà una moció al Ple per licitar un nou contracte de neteja dels espais públics

El grup de Junts Vilafranca presentarà la setmana vinent una moció al Ple Municipal per tal de proposar una nova licitació del contracte que afecta la neteja urbana de la vila.

Des de Junts, s’afirma que la neteja no ha millorat i que existeix un estat de deixadesa que cal remarcar. Alhora, recorden que fa vuit mesos que es va aprovar un Pla Integral de Neteja per part del Ple Municipal, acordant reunions periòdiques, aspectes que no s’han complert. També afirmen que el passat mes de març es va prorrogar el contracte referent a aquest àmbit, i es va perdre l’oportunitat de fer-ne un de nou que pogués adoptar noves mesures que milloressin la situació.

Precisament, aquesta licitació és el que es proposarà des de Junts al ple del pròxim dimarts. Així ho explica Aureli Ruiz, el seu portaveu.

A banda de la licitació, des del grup es proposa que s’actuï com més aviat millor en alguns punts que qualifiquen de «calents» pel que fa a la brutícia, com l’entorn del parc del Tívoli o el carrer de Sant Pere com a solució provisional, a l’espera del nou contracte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: